Härmänpelto - tuotteet

Card image cap

Traktorinrenkaat
Alliance, Ascenso, BKT, Bridgestone, Cultor, Firestone, Maxam, MRL, Mitas, Trelleborg, Vredestein

Meiltä saat kaikki tunnetut rengasmerkit maatalous- ja maanrakennuskoneisiin kaikilla kokovaihtoehdoilla. Tarjoamme sekä perus-, että premiumlaadun rengasmerkit eri käyttötarkoituksiin. Autamme mielellämme juuri teille sopivien renkaiden valinnassa.
Tarjoamme myös renkaiden, vanteiden ja paripyörien asennuspalvelut. Mahdollisuuksien mukaan meiltä saat myös renkaiden korjaukset.

Card image cap

Paripyörät ja levikevanteet
Raju ketjukiinnikkeet, Raju teleskooppikiinnikkeet ja Raju pikalukko

Vanteet, välivanteet ja kiinnitystarvikkeet, kätevästi pakettina tai erikseen. Valikoimastamme löytyy kotimaiset ja laadukkaat Aimo Kortteen Konepaja Oy:n valmistamat Raju-levikevanteistot. Raju-levikepyörillä vältetään maan tiivistyminen ja pidetään maa kasvukuntoisena. Opastamme tarvittaessa asennuksessa.
Paripyörät saat uusilla tai käytetyillä renkailla. Pyydä tarjous eri kokovaihtoehdoilla ja rengasmerkeillä, tai tiedustele II-laadun renkaiden saatavuutta!

Card image cap

Traktorinvanteet
GKN, Pronar, mittatilausvanteet

Valikoimastamme löytyy kiinteät ja säädettävät vanteet kaikilla kokovaihtoehdoilla. Vanteet uutena, kakkoslaatuna, tai käytettynä saatavuuden mukaan. Mittatilausvanteet saat haluamallasi värillä. Tarvittaessa saat meiltä kaikki asennuspalvelut.

Card image cap

II-laadun erät

Ostamme silloin tällöin suurempia eriä kakkoslaadun renkaita ja vanteita. Näitä eriä on vain rajoitetusti saatavilla, joten kannattaa olla nopea, sillä ne myydään yleensä loppuun nopeasti. Laatuvirheet ovat vain kosmeettisia, esimerkiksi vanteiden maalipinnassa naarmu tai renkaan hokissa halkeama. Jokainen kakkoslaadun tuote hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Card image cap

Käytetyt tuotteet

Pyrimme pitämään varastossa myös jonkin verran käytettyjä renkaita ja vanteita. Näiden käytettyjen tuotteiden saatavuus vaihtelee, joten tiedustele puhelimitse.

Card image cap

Voiteluaineet

Varaa aika öljynvaihtoon tai vaihda itse. Meiltä saat tarvitsemasi voiteluaineet kaikkiin maatalouskoneisiin, myös kotiintoimitettuna.