Tuontikoneet

Card image cap

Konekauppaa Euroopasta

Olemme maahantuoneet satoja erilaisia maatalouskoneita Euroopasta jo 14 vuoden kokemuksella. Tuontikonepalvelumme toimii siten, että saatuamme toimeksiannon, lähdemme kohdemaahan paikan päälle tutustumaan koneeseen. Näin voimme parhaiten varmistua traktorin tai muun koneen todellisesta kunnosta. Valikoima Euroopassa on laajempi ja myös hinnat edullisemmat Suomeen verrattuna.

Card image cap

Räätälöity palvelu

Tuontikonepalvelu on räätälöity palvelu, jossa edetään asiakkaan toiveiden mukaan siitä millainen ja mitä ominaisuuksia hän haluaa koneessaan olevan. Tämän jälkeen alkaa sopivan koneen etsintä. Me huolehdimme kaupankäynnistä ja käymme jatkuvaa vuoropuhelua myyjäliikkeen ja ostajan yhteyshenkilönä.
Vahvuuksiamme ovat maatalouskoneosaaminen ja pitkä kokemus tuontikonekaupasta. Ymmärrämme erinomaisesti myös maataloustyön luonteen ja tarpeet.
Ostamme ainoastaan luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme.

Card image cap

Huolehdimme käytännön asioista

Olemme kokeneita matkanjärjestäjiä ja tottuneita Euroopan unionin yhteisökaupan lainalaisuuksiin. Huolehdimme asiantuntevasti kaikista "paperiasioista", kuten asiakirjoista, koneen kuljetuksen järjestämisestä sekä mahdollisesta rekisteröinnistä täällä Suomessa.
Annamme tarkat ohjeet siitä miten sinun tulee toimia maksutapahtuman yhteydessä ja kirjanpitoasi varten.
Jos lähdet ostosmatkalle mukaan, sinun tulee huolehtia itse omasta voimassaolevasta passistasi ja matkavakuutuksestasi.

Card image cap

Veloituksemme

Toimintaperiaatteemme on, että asiakas maksaa koneen itse suoraan myyjän pankkitilille, eli asiakkaamme maksavat aidon myyntihinnan ilman ylimääräisiä katteita. Maksutapahtumassa autamme asiakasta.
Veloitamme ainoastaan ennalta sovitun välityspalkkion, joka sisältää:

  • koneen etsintään käytetyn ajan
  • matkakulut
  • kaupankäynnin ja yhteydenpidon
  • kuljetuksen järjestämisen Härmänpeltoon
  • rekisteröinnin

Mahdolliset huolto- ja korjaamotyöt sekä varaosat ym. veloitamme erikseen.
Veloitamme ennalta sovitun välityspalkkion koneen luovutuksen yhteydessä.


Card image cap

Ostosmatka voi olla myös elämys

Monet asiakkaistamme ovat lähteneet mukaan koneenhankintareissulle. Ostosmatka on kuitenkin työmatka, joten perinteiset turistikohteet meillä jää kokematta.
Usein asiakkaat pitävät kuitenkin konekauppoihin tutustumista ja matkakokemusta mielenkiintoisena ja jopa ainutlaatuisena kokemuksena. Joidenkin asiakkaiden kanssa olemme tehneet yhdessä jo monia yhteisiä ostosmatkoja.
Edellytämme kaikilta mukaan lähteviltä asiakkailtamme asiallista käyttäytymistä kaikissa tilanteissa. Suomalaisia arvostetaan maailmalla, joten ylläpidetään tätä mielikuvaa. Ota ennen kaikkea mukaan rento ja avoin mieli.

Card image cap

Mukaan ei tarvitse lähteä

Suurimmaksi osaksi teemme ostosmatkan toimeksiantoja, joten sinun ei tarvitse lähteä mukaan, jos et halua tai ehdi. Tällöin voit luottaa ammattitaitoomme!

Card image cap

Mitä Euroopasta kannattaa ostaa?

Erimerkkiset ja erikokoiset traktorit ovat suurin tuoteryhmä. New Holland ja Case ovat suosituimpia merkkejä, mutta myös moni Valtra on saanut uuden kodin Suomesta. Olemme tuoneet myös puimureita ja lavetteja.
Hintahyöty on sitä suurempi, mitä uudempi kone tuodaan.